Kurser/safari

Under våra kurser lär du dig att känna igen och känna dig säker på ett antal mycket goda matsvampar.

Samtliga kurser/safaris genomförs tillsammans med en svampkonsulent.

DSCF0092

Svampsafari
Vi åker tillsammans med våra bilar till skogen. Efter en genomgång av plockteknik och lite kort om olika typer av svampar ger vi oss in i skogen och plockar svamp. Vi återsamlas mot slutet och går igenom de olika fynden.
Tid: 2 timmar, förmiddag alternativt eftermiddag
Pris: 400:-

——————————————————————————————————————

En-dagskurs med svamputflyktDSCF0037
En heldag med både en del svampteori, utställning att ta del och lära av och så åker vi till skogen och plockar svamp med en avslutande artgenomgång. Mitt på dagen äter vi lunch och i skogen avslutar vi med fika och hembakat.
Tid: 10.00-16.00
Pris: 1 000:-/person inkl lunch och fika

————————————————————————————————————–

svampkurs

Lyxig svampkurs
En kurs där vi kombinerar svamputbildning med boende och god mat. Du anländer kl 17.00  och installerar dig. Vi samlas ganska omgående och hinner lära oss lite om svamp innan det är dags för dusch/bastu innan middagen serveras. Middagen består av en vällagad trerättersmeny samt dryck. Direkt efter frukost fortsätter vi med svampkursen och gör avbrott för en god lunch och eftermiddagsfika. Dagen avslutas kl 16.00. Under svampkursen kommer vi lära oss om olika grupper av svampar, plockningsteknik, giftsvampar, svamp i maten, ta del av en svamputställning, utflykt i skogen med svampplockning, artbestämning mm. Om önskemål finns kan vi också tillsammans tillaga några goda svamprätter. Kan bokas av grupp på minst 6 personer.
Tid: dag 1 kl 17.00 – dag 2 kl 16.00
Pris: 2 400:-/person inkl mat och boende
————————————————————————————————————-

Är ni en grupp kan ni boka en egen kurs och välja både dag, längd och upplägg på kursen.

 Aktivitet Datum Pris/person
Svampsafari 25 aug, 12 sept, 15 sept, 15 okt 400:-
Svampkurs en dag 14 okt 1 000:-
Lyxig svampkurs med övernattning 2 400:-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>